WHAUU...Nu forstår jeg det bedre!

Oplev manden, der har holdt foredrag for over 125.000 publikummer og konstant underviser på landets største virksomheder. Claus Roager Olsen drager nu på Danmarksturné.

 

Mød Claus, som er Danmarksmester i at levere personlig indsigt med en standuppers rapkæftethed. Bliv klogere på dig selv og dine relationer til andre. Få større indsigt i, hvem du er – og hvor du (formentlig) ofte spænder ben for dig selv. Og få viden om, hvordan dine relationer ser dig – på godt og ondt.

 

En MR-scanning af relationer

Værktøjet er Enneagrammet, som er en effektiv model for psykologisk kortlægning og beskrivelse af menneskers ni grundlæggende personlighedstyper. Det beskriver de fleste facetter af et menneske, herunder hvad der dybest set motiverer os.

“Som en MR-scanning er det et tredimensionelt værktøj – det gør dig så meget klogere på dig selv og de relationer, du indgår i – private såvel som erhvervsrelaterede”, siger foredragsholderen, der gerne sætter sit personlige liv i spil under de både følelsesladede og bramfri forestillinger.

 

Bruger sig selv

Selv er Claus Roager Olsen en 8’er i Enneagrammet, og han er blandt andet kendetegnet ved sin ligefremme, stærke udstråling og utæmmelige energi. Dette har gjort ham til Danmarks suverænt mest populære foredragsholder om Enneagrammet.

Program 2017

Så er programmet for 2017 helt klart – Klik videre på “Datoer & Tilmelding” og se hvornår vi kommer forbi din by.

 

Vi har valgt at forlænget turnéen i år, så vi slutter af i Aalborg den 6. marts 2018.