Enneagram type 7 Nyd nuet: Fremtiden kommer af sig selv.

Slide Introduktion
Enneagram grunduddannelse
Kend din type
Er du type 7 ?
Gør som tusinde
Deltag i inspirationsforedrag

Slide "Hvor intet vover, keder sig ad helvede til" 7’ere er optimistiske og livsglade mennesker der let begejstres af nyt. De kendes ofte for deres lethed, livlighed, glæde og spontanitet. De ser livet som en leg og fokuserer på de positive aspekter i det de har med at gøre. Det er vigtigt for dem at have det sjovt, og at tingene glider let og ubesværet.

For 7’ere er livet fuldt af muligheder, og de vil helst ikke gå glip af noget. Mange aftaler, nye oplevelser, interesser, spændende udfordringer osv. er blot nogle af eksemplerne på hvad de bruger meget energi på. Alt sammen noget der kan stimulere dem i deres søgen efter inspiration og fascination, men som også kan fjerne dem fra realiteternes verden.

De giver sig let i kast med nye ting og gerne flere ting på en gang, og med deres høje energi kan de også inspirere andre til at gøre det samme. Deres tanker flytter sig hurtigt fra et sted til det næste, de er fulde af idéer og planer.
Bestil Enneagram test

Afspil Video

Slide Type 7’s inderste væsen ønsker at være fuldt til stede i nuet, i ren væren og at være tilfreds med det som er i øjeblikket. BEDSTE EGENSKABER Taknemlig
Produktiv
Sansende
Lær mere
AUTOMATISK ADFÆRD Adspredt
Krævende
Overfladisk
Lær mere
OVERDREVEN ADFÆRD Rastløs
Grådig
Hyperaktiv
Lær mere

Slide Bliv klogere på livet med Enneagrammet Integrative Enneagram Solutions Enneagramtype test giver dig, afhængig af dit valg af rapport, en indikation af din Enneagramtype samt en række øvrige interessante informationer. Bestil Enneagramtest

Tiltrækkes af
Nyheder og spænding.
Bryder sig ikke om
Begrænsninger og rutiner.
Hovedtype
Oplevelsesorienteret.
ENTUSIASTEN
Enneagram type 7
EVENTYREREN
Enneagram type 7
Stræber efter
Oplevelser, alsidighed og sjov.
TOP