Fremtidens arbejdsplads – den ejer de unge generationer

Temaaften

Ledelse – Hvilken vej går vi?

 

Kom og oplev vores fantastisk gæsteunderviser Alexandra Krautwald, som vil afholde denne spændende temaaften om fremtidens arbejdsplads.

 

Med kun ganske få år til at forberede sig kan danske arbejdspladser med fordel genoverveje deres måde at bedrive ledelse på. For snart sidder der unge på tre ud af fire stole i arbejdslivet, og det kræver en omstilling, som kun få fra de ældre generationer kender betydningen af.

 

Alle vores Temaaftener kræver forudgående kendskab til Enneagrammet.

På denne temaaftenen vil du høre om:

 

  • Hvordan arbejdsmarkedet har udviklet sig de sidste 30 år, og hvorfor vi er på kollisionskurs
  • Forskellen på de forskellige generationer
  • De unges værdier, ønsker og krav til det at gå på arbejde
  • Hvad der gør, at mange unge er sårbare – Men også hvordan de er ressourcestærke
  • På hvilken måde de unge bør ledes i fremtiden

 

Efter pausen vil vi debattere aftenens emne set igennem Enneagrammets øjne.

Alexandra Krautwald

 

Beslutningsrådgiver, forfatter, foredragsholder.

 

Alexandra Krautwald har et indgående kendskab til det danske arbejdsmarked, hvor hun de sidste 25 år har hjulpet topledere, virksomheder og organisationer med at skabe resultater gennem konkret realisering af forretningsplaner, underbygget beslutningsstrategi, fokus på lønsomhedsoptimering og indførelse af adfærdsøkonomi.

Hun er forfatter og medforfatter til bøgerne ”Strategiimplementering – værkstøjskassen” (2013) og ”Oplagt – at lede adfærd” (2015) samt ”Unge generationer på arbejde – vejen til et anderledes rigt liv” (2018).

Desuden er hun fast medlem af ekspertpanelet på Børsen Ledelse samt ledelsesblogger på borsen.dk, hvor hun deler tanker og erfaringer inden for ledelsesproblematikker, udfordringer og muligheder i det senmoderne arbejdsliv.

 

Alexandra har stiftet, drevet og solgt to virksomheder, og driver i dag konsulentvirksomheden Composing. Derudover er hun tilknyttet som foredragsholder hos Danmarks største udbyder; Athenas.dk og netværks director for en gruppe kvindelige ledere hos netværksvirksomheden F5 Networking.

Tid og sted

 

21. maj 2019 kl. 18:00 – 21:00

 

Sted: Voxeværket, Københavnsvej 81, 4000 Roskilde.

 

 

Se også vores GENERELLE BETINGELSER

Pris

 

Kr. 150,- inkl. moms for en enkelt temaaften inkl. kaffe og the.