ENNEAGRAM PRACTITIONER UDVIKLINGSAFTENER

Du har taget Enneagram Practitioner uddannelsen (eller tilsvarende) og har teorien ret godt på plads. Nu ønsker du at praktisere og arbejde videre med din selvudvikling samtidig med at du får repeteret dele af stoffet.

Vi er sikre på, at du bruger Enneagrammet i din hverdag (eller ønsker at gøre det), men når hverdagens hamsterhjul kører, så opdager du måske, at din viden glider i baggrunden og at du ”glemmer” at praktisere det lærte. Måske hænger du i dine typemønstre, løber ind i misforståelser eller mangler det næste skridt i din personlige udvikling.

 

Vores Udviklingsaftener ledes af Susanne Povelsen og giver dig mulighed for, i et fortroligt rum, at undersøge, udveksle og få sparring om din selvudviklingsrejse. Aftenerne har faste emner som en ramme for et ”øvelses-tema” og herfra får du såvel teoretiske som praktiske input til din praksis med Enneagrammet.

Deltagerantal er min. 10 og max 15 personer, så vi sikrer tryghed og at alle bliver hørt og mødt.

Du kan deltage i enkeltstående aftener og dermed vælge efter tema, eller du kan vælge at tilmelde og committe dig til alle seks aftener i 2020.

Datoer i 2020:

 • 14. januar
 • 19. marts
 • 25. maj
 • 25. august
 • 1. oktober
 • 2. december

Tirsdag den 14. januar – Balance i instinkterne

Denne aften vil vi koncentrere os om de instinktive varianter – overlever, social og sexuel. Intentionen er at få bevidsthed om at skabe balance og udnytte det bedste fra alle tre instinkter, så du både kan justere energierne i dig selv og være i andres – uanset primære instinkt. Gennem udforskning og øvelser, får du en bedre fornemmelse af hvor og hvordan du kan øve dig i balancegangen.

torsdag den 19. marts – Niveauerne som udviklingsparameter

Denne aften går vi på opdagelse i niveauerne, får repeteret mekanismerne der kører og ser på hvad der skal til for at blive mere indsigtsfulde og nærværende i vores typer. Vi arbejder også med vækkeuret og det røde flag som en påmindelse om, hvor meget vi kører på automatpilot og om, hvordan vi bevidst kan “løfte” os til en mere konstruktiv væren.

Mandag den 25. maj – Konflikt som invitation til forandring

Denne aften går vi et skridt ud over den gængse teori i Enneagrammets konflikthåndtering og undersøger, hvordan konflikter påvirker den enkelte type på et dybere plan, samt hvordan du med bevidsthed kan bruge konflikter (indre såvel som ydre) som en invitation til forandring. Du går på opdagelse i dine egne konfliktmønstre og arbejder med alternative reaktionsmønstre.

Tirsdag den 25. august – Kommunikation på flere niveauer

Der er mange måder at kommunikere på: ord, kropssprog, tonejele, sætningsopbygning, øjenkontakt, fremtoning, volumen osv. Denne aften arbejder vi specifikt med kommunikation på tre planer og ser på, hvordan forskellig kommunikation påvirker os selv og andre, samt hvordan vi selv er med til at vælge, hvordan vi får budskaber igennem.

Torsdag den 1. oktober – Dine nærmeste relationer

Forholdet til dine nærmeste relationer og til dig selv, kan give dig store indsigter og bringer ofte sårbare personlige temaer i spil. Denne aften går vi tæt på dit forhold til dine nærmeste relationer og til dig selv – dine overbevisninger, forventninger, dét, du allermest søger i relationen, og hvordan du selv kan være med til at skabe en bedre forståelse og favnen af dine kære.

Onsdag den 2. december – Centrenes intelligenser

Vi rummer alle tre afgørende intelligenser, som vi kan få adgang til gennem centrene i Enneagrammet. Denne aften praktiserer vi øvelser, mindfulness og inquiries, der rykker dig tættere på centrenes særlige intelligenser og på fordelene ved at kunne trække på hver af de tre centres essentielle ressourcer. Du vil også arbejde med at holde dig på sporet i din udviklingsrejse.

 

Der kan forekomme forberedelse eller hjemmearbejde i forbindelse med de enkelte aftener.

TID OG STED

Tid: Alle dage fra kl. 18:30 – 21:30 – Du skal spise hjemmefra. Der bydes på kaffe, te og frugt.

Sted: Roskilde Office Space, Betonvej 10, 4000 Roskilde

 

Underviser: Susanne Povelsen

PRISER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

2020 priser

Kr. 350.- incl. moms – pr. aften.

Indhold:

 • Udforskning af dine mønstre på et dybere plan
 • Udvidede aspekter af Enneagramteorien
 • Fysisk, følelsesmæssig og mental praksis
 • Balance indadtil og udadtil
 • Enneagrammet som proces
 • Bevidsthed og nærvær

 

 

Vil du videre med din udvikling?

Vi du vide mere? Kontakt Enneagramstedet via kontaktformularen eller ring. Vi ser fra til at høre fra dig.

TOP