Enneagram Practitioner Udviklingsaftener

Du har taget Enneagram Practitioner, kender dine type og har fået en masse teori indenbords. Og hvad så nu?

Vores svar ville være: Nu er det tid til at praktisere. Vi er sikre på, at du allerede bruger Enneagrammet i stor stil – såvel i privatlivet som på arbejdet. Når hverdagens hamsterhjul kører, så opdager du måske, at der er en risiko for at din dyrebare viden glider i baggrunden, eller du har bemærket, at du kommer til at hænge i dine typemønstre, løber ind i misforståelser eller mangler dit næste skridt i din personlige udvikling.

 

Derfor tilbyder vi fire udviklingsaftener – to forår og to efterår – i 2019, hvor du kan fordybe dig endnu mere i din selvudviklingsrejse, og hvor du får mulighed for sparring og udveksling med andre Enneagram Practitioners, der ønsker at arbejde videre med stoffet og få Enneagrammet endnu mere med i praksis.

 

Datoer i 2019:

  • 18. marts
  • 14. maj
  • 22. august
  • 8. oktober

 

Mandag den 18. marts – Balance i instinkterne

Denne aften vil vi koncentrere os om de instinktive varianter – overlever, social og sexuel. Det handler om at skabe balance og udnytte det bedste fra alle tre “ben”, så du både kan justere energierne i dig selv, og være i andres energi – uanset primære instinkt. Gennem udforskning og øvelser, får du en bedre fornemmelse af hvor og hvordan du kan øve dig i balancegangen.

 

Tirsdag den 14. maj – Niveauerne som udviklingsparameter

Denne aften går vi på opdagelse i niveauerne og hvad der skal til for at blive mere indsigtsfulde og nærværende individer i vores typer og i niveauerne på tværs af Enneagramtyperne. Vi arbejder med vækkeuret og det røde flag som en påmindelse om, hvor meget vi kører på automatpilot og om, hvordan vi bevidst kan “løfte” os til en mere konstruktiv væren.

 

Torsdag den 22 august – Konflikt som invitation til forandring

Denne aften går vi et skridt ud over den egentlige konflikthåndtering og ser på hvordan konflikter påvirker den enkelte type på et dybere plan, samt hvordan vi med bevidsthed kan bruge konflikter (indre såvel som ydre) som en invitation til forandring. Vi dykker ned i egne konfliktmønstre og arbejder med alternative reaktionsmønstre.

 

Tirsdag den 8. oktober – Kommunikation på flere niveauer

Der findes utallige måder at kommunikere på…ord, kropssprog, toneleje, sætningsopbygning, øjenkontakt, fremtoning, volumen osv. – og så måske alligevel ikke. Denne aften arbejder vi specifikt med kommunikation på tre niveauer og ser på hvordan forskellige kommunikation påvirker os selv og andre, samt hvordan vi selv er med til at vælge,  hvordan vi går budskaber igennem.

 

Inden og imellem hver af aftenerne vil der være forberedelse, som du skal være klar til at afsætte tid og energi til.

 

Du tilmelder dig alle fire gange og der er begrænset antal pladser.

Tid og sted

 

Tid: Alle dage fra kl. 18:30 – 21:30

Sted: Voxeværket, Københavnsvej 81, 4000 Roskilde

 

Underviser: Susanne Povelsen

Priser og betingelser for deltagelse

 

2019 priser

 

Kr. 1.995 kr. + moms – Prisen omfatter alle fire aftener.

 

Indehold:

  • Udforskning af dine mønstre på et dybere plan
  • Udvidede aspekter af Enneagramteorien
  • Fysisk, følelsesmæssig og mental praksis
  • Balance indadtil og udadtil
  • Enneagrammet som proces
  • Bevidsthed og nærvær