27 UnderTyper

3 unikke versioner af hver af de 9 Enneagramtyper

Dette modul indgår som en del af vores Master Class men kan også vælges som et individuelt special modul.

 

Vi er ekstremt glade for at kunne præsentere “27 UnderTyper”. Specialmodulet om de 3 instinkter i hver af de 9 typer, som giver en komplet, unik og præcis beskrivelse af de 27 undertyper, og hver deres særegne kendetegn og motivationer.

 

Specialmodulet er baseret på Beatrice Chestnuts årtier lange studier hos Enneagrammesteren Claudio Naranjo, til hvem vi uden tøven kan tilskrive forståelsen af og læren om de 3 instinkter og deres enorme betydning for din personlighed og udvikling.

 

Hver af de 27 undertyper karakteriserer en unik personlighed, som er resultatet af dynamikken mellem din types passion og 1 af de 3 biologiske overlevelses-drivere, “Overleveren”, “Social” eller “Sexual / 1-1”.

Du introduceres til et helt nyt vidensniveau i Enneagrammet. De 3 versioner i hver af de 9 typer kan anskues som helt unikke personligheder med hver sit meget specifikke og karakteristiske fokus, og egne vanemønstre i både tanker, følelser og handlinger. Yderligere, så har hver af de 27 undertyper deres særlige udviklingsvej mod at manifestere sine højere menneskelige potentialer.

 

Det mest unikke er, at der er variationer af de 9 typer, som aldrig har været beskrevet før, og som uden tvivl vil støtte mange Enneagramkursister i at komme helt på plads i deres type.

 

Modulet er sammensat gennem teori, paneler, filmklip og personlige anekdoter, og denne kombination vil støtte dig i at opnå en unik og komplet viden omkring de 27 undertyper og deres personlige motivationer og adfærd.

På dette specialmodul lover vi dig, at du:

 

  • Finder og forstår din type og undertype
  • Forstår hvorfor 2 mennesker med same type fremstår forskelligt
  • Udvikler en større bevidsthed omkring dine ubevidste mønstre
  • Får adgang til et stort og nuanceret videnskatalog om typerne, som ultimativt vil støtte dig i at bruge din type og undertype til at stige i selvindsigt.

Priser og betingelser for deltagelse

 

 

2019:

Kr. 4.950 + moms

 

 

For at kunne deltage på vores specialmoduler, skal du have kendskab til Enneagrammet, svarende til vores grunduddannelse – eller tilsvarende Enneagramviden fra anden Enneagramudbyder, ligesom du skal have kendskab til Instinkter svarende til vores specialmodul . Er du det mindste i tvivl om hvorvidt du opfylder disse forudsætninger, så giv os et ring og lad os få en snak om det.

 

 

Se også vores GENERELLE BETINGELSER

Tid og sted

 

 

2019:

9.-10. maj (Begge dage fra kl. 9:00 – 16:30)

 

Alle dage er med fuld forplejning.

 

Adressen er: MBK, Pilestræde 61, 1112 København K TRANSPORT OG PARKERING