Glemt detaljer?

HVAD ER ENNEAGRAMMET?

Enneagrammet er en model der kategoriserer ni forskellige personlighedstyper og giver et indblik i og forståelse for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur.

De ni personlighedstyper beskrives bl.a. på baggrund af karaktertræk, motivation, adfærd, reaktion, værdigrundlag, overbevisning, grundlæggende ønsker som kompensation for det vi tror vi mangler.

På en meget forenklet måde kan man sige, at Enneagrammet er en model, der beskriver ni slags mennesker, men modellen er dog langt mere avanceret end som så, idet mennesker rummer mange varianter og udtryk. Enneagrammet udmærker sig netop ved at gå bagom de gængse stereotype beskrivelser og på et langt mere detaljeret og psykologisk plan forklare forskelle og ligheder for de ni personlighedstyper.

Enneagrammet kan anvendes i forhold til mange applikationer, men generelt vil indsigt og forståelse for typerne give dig potentiale til at skabe dig et mere frit og afbalanceret liv, så du kan leve ud fra dine bedste medfødte kvaliteter samt skabe tolerance og accept af andres væremåder.

 

Enneagrammet giver dig ikke kun en overfladisk beskrivelse – eller et ”sådan er du” – det anviser også en vej til udvikling og vækst, så du kan udnytte dit fulde potentiale og dine bedste ressourcer.

Vil du videre med din udvikling?

Kontakt Enneagramstedet ved at ringe til os eller udfylde kontaktformularen her på siden.

TOP