TYPE 7

ENTUSIASTEN – EVENTYREREN
HOVEDTYPE – OPLEVELSESORIENTERET

STRÆBER EFTER:

Oplevelser, alsidighed og sjov.

 

TILTRÆKKES AF:

Nyheder og spænding.

 

BRYDER SIG IKKE OM:

Begrænsninger og rutiner.

"Hvo intet vover, keder sig ad helvede til"

7’ere er optimistiske og livsglade mennesker der  let begejstres af nyt. De kendes ofte for deres lethed, livlighed, glæde og spontanitet. De ser livet som en leg og fokuserer på de positive aspekter i det de har med at gøre. Det er vigtigt for dem at have det sjovt, og at tingene glider let og ubesværet.

 

For 7’ere er livet fuldt af muligheder, og de vil helst ikke gå glip af noget. Mange aftaler, nye oplevelser, interesser, spændende udfordringer osv. er blot nogle af eksemplerne på hvad de bruger meget energi på. Alt sammen noget der kan stimulere dem i deres søgen efter inspiration og fascination, men som også kan fjerne dem fra realiteternes verden.

 

De giver sig let i kast med nye ting og gerne flere ting på en gang, og med deres høje energi kan de også inspirere andre til at gøre det samme. Deres tanker flytter sig hurtigt fra et sted til det næste, de er fulde af idéer og planer.

Type 7’s inderste væsen ønsker at være fuldt til stede i nuet, i ren væren og at være tilfreds med det som er i øjeblikket.

BEDSTE EGENSKABER

Taknemlig

Produktiv

Sansende

 

AUTOMATISK ADFÆRD

Adspredt

Krævende

Overfladisk

 

OVERDREVEN ADFÆRD

Rastløs

Grådig

Hyperaktiv

Vil du videre med din udvikling?

Kontakt Enneagramstedet ved at ringe, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

TOP