Glemt detaljer?

"- fordi vi tager din udvikling seriøst!"

Danmarks førende Enneagramskole, hvor du kan blive klogere på dig selv og dine medmennesker

Hvad kan Enneagrammet

Se Enneagramstedet's video som forklarer dig i korte træk om hvad Enneagrammet kan og hvordan du kan gøre gavn af at bruge Enneagrammet i din hverdag.

Claus Roager

Se mere om Enneagramstedets underviser Claus Roager, og hør om hvad kursisterne siger om ham. "Min passion er at hjælpe dig med din personlige udvikling"

To skønne deltagere

Et Parforholdskursus kan være udviklende og samtidigt sjovt. To skønne deltagere har fået nogle værktøjer der vil gøre begges hverdag dybere og fyldt med endnu mere kærlighed.

TID TIL FORANDRING

For dig der ønsker et stærkt redskab til at arbejde med forbedring af dine talenter og selvudvikling generelt, både privat og i erhvervslivet eller måske ønsker at se dit parforhold i et nyt lys. Skil dig ud fra mængden og tag ansvar for dit liv.

ENNEAGRAM SPECIALMODULER

Indgår som en del af vores Practitioner uddannelse, men kan også tages som enkeltstående kurser og Master Classes. Vores mål for alle disse moduler er, at lære ny teori om Enneagrammet, du får konkrete værktøjer med hjem og du kan noget nyt – såvel teoretisk som praktisk, ligesom du får den næste trædesten til din personlige udvikling.

ENNEAGRAMTYPE TEST

Vi udbyder den mest valide test i Danmark – Integrative Enneagram Test, der giver dig en indikation af din Enneagramtype. Sidder du fast i din personlige udvikling, kan resultatet af denne test med garanti vise dig en ny vej videre.

Mennesker ser verden forskelligt

"Min passion er at hjælpe dig med din personlige udvikling"

Se mere om underviseren Claus Roager

TEAMET

Enneagramstedet ejes af Claus Roager. Vores team består af fagligt dygtige og yderst veluddannede undervisere og konsulenter. Med sammenlagt mere end 45 års erfaring tilbyder vi den bedste teoretiske, praktiske og udviklingsmæssige formidling og sparring med vores kunder.

Billedet viser Enneagrammet og Enneagramtyperne

YDELSER

Her finder du bl.a. vores meget populære inspirationsforedrag “Smiler folk når du kommer…eller går?” og hvad vi ellers tilbyder af coaching ydelser, bøger, foredrag, firmatilrettede undervisningsforløb m.m.

ONLINE KURSER

Nu kan du blive undervist i Enneagrammet online. Det er ikke altid lige nemt at finde tid til at tage på kursus væk fra kontoret eller privaten. Derfor har vi længe ønsket at gøre det nemmere at integrere Enneagrammet i hverdagen, så vi har lavet et online kursus kaldet: ‘Kender du typen?’.

Roskilde

Enneagramstedet

Undervisning
Vindingevej 34A, 4000 Roskilde
Administration
Betonvej 10, 4000 Roskilde
+45 31 48 98 95
TOP