Glemt detaljer?

ENNEAGRAM MASTER CLASS

Enneagram-viden, selvindsigt og udvikling på Master Niveau

Hos Enneagramstedet er det én af vores stærkeste værdier, at du hos os som kursist altid kan udvide din viden om Enneagrammet, styrke din selvindsigt og balance i livet, samtidig med at du uddanner dig som Enneagram-kursist eller måske som Enneagram-underviser.

 

Derfor har vi i 2017 lanceret en række Master Classes, designet til dig der allerede har gennemført din første Enneagram-træning, som har afsluttet en Enneagram Practitioner uddannelse eller anden ligende personlig udviklings-uddannelse.

 

Vores Enneagram Master Classes afholdes som enkelt stående moduler eller mindre forløb, med en klar overskrift og fokus på et specifikt område i Enneagrammet. Vi folder Enneagrammets nuancer og mere avancerede vinkler ud, og inviterer og støtter samtidig dig som kursist til at træde endnu længere ud af egoets skygger og unyttige overbevisninger.

 

Ønsker du ”Enneagram Master Practitioner” titel og diplom kræver det gennemførelse af minimum 3 af nedenstående Master Classes i løbet af 18 måneder fra første modul, samt at du allerede har gennemført og bestået certificeringen ”Enneagram Practitioner”.

2021 MASTER CLASSES

PRISER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

2021

 

Kr. 4.950,- + moms – Tritypes og Niveauer

Kr. 6.100,- + moms – 27 SubTypes

 

Som privatperson sparer du momsen. Kontakt Tine på [email protected] eller telefon 3148 9895, så hjælper hun med tilmelding samt betaling.

 

Forplejning m.m. – se vores GENERELLE BETINGELSER

Vil du videre med din udvikling?

Vil du vide mere? Kontakt Enneagramstedet via kontaktformularen eller ring. Vi ser frem til at høre fra dig.

TOP