Enneagram Master Class

Enneagram-viden, selvindsigt og udvikling på Master Niveau.

Hos Enneagramstedet er det én af vores stærkeste værdier, at du hos os som kursist altid kan udvide din viden om Enneagrammet, styrke din selvindsigt og balance i livet, samtidig med at du uddanner dig som Enneagram-kursist eller måske som Enneagram-underviser.

 

Derfor har vi i 2017 lanceret en række Master Classes, designet til dig der allerede har gennemført din første Enneagram-træning, som har afsluttet en Enneagram Practitioner uddannelse eller anden ligende personlig udviklings-uddannelse.

 

Vores Enneagram Master Classes afholdes som enkelt stående moduler eller mindre forløb, med en klar overskrift og fokus på et specifikt område i Enneagrammet. Vi folder Enneagrammets nuancer og mere avancerede vinkler ud, og inviterer og støtter samtidig dig som kursist til at træde endnu længere ud af egoets skygger og unyttige overbevisninger.

 

Ønsker du ”Enneagram Master Practitioner” titel og diplom kræver det gennemførelse af minimum 3 af nedenstående Master Classes i løbet af 18 måneder fra første modul, samt at du allerede har gennemført og bestået certificeringen ”Enneagram Practitioner”.

 

 

2019 Master Classes

 

  • Deeper into the Enneagram – Led by Tom Condon

14. – 15. april 2019  (Begge dage fra kl. 9:00-16:30) / ER AFHOLDT

 

 

  • TriTypes (2 dage) v/Susanne Povelsen

13 . – 14. juni  2019 (Begge dage fra kl. 9:00-16:30) / ER AFHOLDT

Priser og betingelser for deltagelse

 

Kr. 4.950,- + moms

 

 

Forplejning m.m. – se vores GENERELLE BETINGELSER