Glemt detaljer?

Enneagrammet & Stress

Temaaften

Stress er et vidt begreb. I bedste fald er stress med til at gøre os vågne og klar til at præstere og yde lidt mere end sædvanligt. I værste fald er stress en benhård belastning af såvel psyke som fysik og som er yderst hæmmende og giver store problemer i hverdagen for rigtig mange.

Men hvordan reagerer du på stress, og hvordan opdager du de første tegn på, at du er ved at være stresset? Og hvordan håndterer du det, når du er stresset og hvordan kommer du i balance igen?

På denne temaaften vil du høre om stress såvel generelt som i relation til Enneagrammet og typerne, og du vil gå på opdagelse i dine personlige erfaringer omkring stress.

Susanne Povelsen, som er Enneagramtræner, coach og også er uddannet stresscoach, vil dele ud af sin viden og sine erfaringer samt være facilitator for din udforskning af emnet denne aften.

Vi glæder os til at høre om dine erfaringer og håber, du vil dele tips til din types stresshåndtering, så vi alle kan blive klogere på dét, der kan ramme enhver og som vi omgives af dagligt i en eller anden grad.

DU FÅR INDSIGT I FØLGENDE:

  • Hvad er stress? God og dårlig stress
  • Generelle symptomer
  • Enneagrammets vinkel på stress
  • Typespecifikke mekanismer og tegn på stress
  • Gode tips og råd til dig, der er stressramt eller hvis du kender nogen, der er

TID OG STED

6. maj 2020 Kl. 18:00–21:00

Sted: Enneagramstedet, Vindingevej 34A, 4000 Roskilde

 

Få overblikket over alle vores temaaftener her

PRIS

Kr. 150,-  inkl. vand, kaffe og the.

Vil du videre med din udvikling?

Vi du vide mere? Kontakt Enneagramstedet via. kontaktformularen eller ring. Vi ser fra til at høre fra dig.

TOP