Glemt detaljer?

Webi-Wabbehar - TaleBoblen

WEBI-WABBEHAR - VEDLIGEHOLD DIN ENNEAGRAMVIDEN

Hos Enneagramstedet vil vi gerne tilbyde dig en række helt nye webinars, som vi kalder Taleboblen. Emnerne vil være forskellige og nogle aftener vil være for "alle" og andre aftener vil henvende sig mere specifikt som f.eks. til bestemte typer, Grundkursister, Practitioners etc. 

Vi lover dig, at du ud over at få gentaget eller indtaget ny viden, også deltager aktivt i dialoger i break-out grupper med andre for gensidig læring.

Husk tilmelding gælder kun via NemTilmeld, så tilmeld dig via knappen "Datoer & Tilmelding". Klik ind på "vis lignende arrangementer" så du får vist alle vores events med Taleboblen.

Taleboblen - Events i 2021

  • 10/2 kl. 18:30 - 20:00: Altæderens guide til en sundere hverdag under Corona m/gæst

”Har du også fået lidt for mange corona kilo på siden, svært ved at være fysisk aktiv og lindrer du også kedsomheden med portvin i vinglasset?" 

Så deltag denne aften og få løsningerne på dette sjove og anderledes webinar hvor Claus Roager sammen med fysioterapeut, forfatter, foredragsholder og hjemmehjælper Niels Honoré fra Fysio Danmark Roskilde gennemgår hvorfor vi gør, som vi gør, i en krise.

Vi kombinerer Niels´s enorme viden om fysikken og alle forhindringerne for at gide træne med Claus`s store viden om Enneagramtyperne.

Vi kan garantere for en sjov aften og håber mange har lyst til at springe med. Forudgående viden om Enneagrammet er ikke specielt nødvendig, så tag du bare resten af den ”dovne” husstand med.

I prisen indgår desuden adgang til Fysio Danmark Roskildes online træningsportal frem til sommeren 2021, PDF af Niels Honore´s uhyrligt sjove bog ”Altæderens guide til en sundere hverdag”

Niels er en aldeles skøn 7´er og vi garanterer for masser af grin!

Målgruppe - Denne aften er for alle

Pris kr. 50,-

 

  • 24/2 kl. 18:30 - 20:00: Linjer, pile og missing link

Betydningen og brug af pilene samt adgangen til the missing link - et uudnyttet potentiale. Få genbesøgt betydningerne, teorierne og få nye indsigter til egen udvikling.

Målgruppe - Denne aften er for Certificerede Practitioners

Denne aften er gratis.

 

  • TBA / kl. 18:30 - 20:00: Grundkursus – hvordan bringes jeg til næste niveau?

Genbesøg teorien fra din grunduddannelse, og få ”støvet banket af”. Vi giver en kort repetition og du får lov at møde andre som dig. Vi minder dig om hvilke udviklingsvej du kan arbejde med, og du lærer helt sikkert en ny ting eller to.

Målgruppe – Denne aften er for dig, der har taget Grunduddannelsen

Pris kr. 50,-

 

  • 23/3 kl. 18:30 - 20:00: Q&A – skyd løs på lærerne

Send dine spørgsmål til os og lyt med og lær om emner, du ikke lige tænkte, du havde glemt. Susanne og Claus vil forsøge at besvare så mange af dine stillede spørgsmål som muligt. Husk, ingen spørgsmål er dumme…der er kun dumme, der ikke spørger!

Denne aften er gratis.

Målgruppe – Denne aften er certificerede Practitioners

 

  • 8/4 kl. 18:30 - 20:00: Instinkter

Betydningen og de 3 instinkter, større forståelse for zonerne samt brug af instinkterne i din personlige udvikling. Desuden konkrete tips & tricks til din egen udvikling, samt dit parforhold.

Målgruppe – Denne aften er for dig, der har taget Specialmodulet Instinkter eller Practitioners

Pris kr. 50,-

 

 

PÅ DISSE AFTENER LOVER VI DIG:

At du vil opleve mangfoldigheden i Enneagrammet, og få mulighed for at udveksle emner med de andre deltagere via samtale-grupper.

PRISER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

Enkelte aftener, vil det være gratis at deltage – Dog vil de fleste aftener koste kr. 50, svarende til en Caffe latte.

Målgruppen for aftenen fremgår af den enkelte beskrivelse.

SÅDAN GØR DU VED KØB/BESTILLING

Du tilmelder dig ved at klikke på boksen "Datoer & Tilmelding", og tilmelding er først gældende når du har tilmeldt dig via NemTilmeld og modtaget en bekræftelse direkte fra NemTilmeld.

Vil du videre med din udvikling?

Vil du vide mere? Kontakt Enneagramstedet via kontaktformularen eller ring. Vi ser frem til at høre fra dig.

TOP