Ennea-Nyt

Nyheder fra ENNEAGRAMSTEDET

Vi har hele 160 m2 fordelt på undervisningslokale, køkken, café, bogsalg og kontor til coaching og møder. Lokalerne er lyse, venlige og super lækre, men vi er langsomt ved at personliggøre og forskønne yderligere små detaljer, da vi SÅ gerne vil byde dig velkommen i vores ”hjem”.
Hvis vi skal trække tråde fra NLP til Enneagrammet, så kan Enneagrammet skabe yderligere dimensioner, idet vi kan lære at se hele ni forskellige perspektiver. Nogle af de ni Enneagramtyper vil typisk være mere tilbøjelige til at se fra hhv. 1. position, 2. position eller 3. position.
Som noget ganske nyt glæder vi os til at åbne op for en serie webinar aftener, hvor du blot skal afsætte 1½ time en gang imellem. Vi elsker at inspirere vores kursister og at væve Enneagramstoffet sammen med daglig praksis. Derfor vil vores Taleboblen aftener være en kombination af viden, inspiration, læring og egne bidrag til emnerne.
Claus Roager

TEAMET BAG ENNEAGRAMSTEDET

Enneagramstedet ejes af Claus Roager. Vores team består af fagligt dygtige og yderst veluddannede undervisere og konsulenter. Med sammenlagt mere end 45 års erfaring tilbyder vi den bedste teoretiske, praktiske og udviklingsmæssige formidling og sparring med vores kunder.
TOP